sunnuntai 11. lokakuuta 2009

pientä taukoa blogituksessa...

Tamma on maastoillu välillä paremmalla päällä, välillä taas pönttöillen ihan kympillä...Yksin oon käyny melko usein ja viimeks Arskan ja Sarin kans. Sillon meni taas tosi rennosti jopa suostu meneen edellä kotia päin ja ottamaan kaikki möröt vastaan :D

Kengitystä tässä odotellaan, hyvin on vielä kengät pysyny, mutta takakengät kuluvat ärsyttävästi toiselta reunalta ja nyt naulankantoja ei enää erota kengästä...josko vielä pistäis kesäkengät ku kuitenkin liikutus on päivisin eikä liukasta vielä oo. mietin tässä raaskisko laittaa taakse kestokengät ja eteen normit urakengät?!?! Tarulla kyllä pysyy kengät hyvin, se ei oo ongelma..pitää ehkä kokeilla..:)

Tänään pikkusisko kävi taas Tarulla ratsastamasa. Johannan kans lähettiin kävellen/juosten rinnalle. Meni vähän aikaa pellolla ja sitte lähettiin tielle ja laitoin sampparin. Hyvin meni mitä nyt paria änkyröintiä lukuunottamatta...Ihan selvästi vain testaili ku taas vierähtäny pari kuukautta Jennin viimesestä ratsastuksesta. Kerkes vain tuleen hämärää niin Taru loppumatkasta pönttöili sen verran, että Jenni tuli alas ja talutteli tamman tallille. Vielä viimesesä risteyksesä tuli auto ja sitähän taas piti vähän pelätä..Tallin ovella oli vielä Tommi pesemäsä traktoriaan, mutta hyvin tamma mun peräsä tuli talliin vaikka väliä oli vain pari metriä ja kone oli vielä käynnissä ja vesiletku tiellä ja....ja.... :)

Hoidettiin tamma iltakauroille ja nakkasin vielä heinää turvan eteen :) huomenna vapaapäivä omien kiireitten takia :/ mut tiistaina ja keskiviikkona aattelin käyä aamusella iltavuoron takia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti