keskiviikko 14. lokakuuta 2009

mahdollisesti uuden tallipaikan etsintä alkaa...

Nyt on tullut sellainen tilanne, että joudun ehkä etsimään Tarulle uuden tallipaikan lähempää keskustaa. Jatkuvat iltavuoroviikot vaikuttavat hevosharrastukseen sen verran, että tamma on enemmän lomalla ku töissä. Lähempänä kerkiäisin sitä enemmän ratsastaa ja hoitaa, koska sen tämän luontoinen tamma tarvitsee. Huomaan heti tamman luonteesta ja kärtyilystä, jos en ole itse kerenny käyä tallilla. Vaikka ei tamman kans mitään suurempaa ongelmaa ole, se vaan aina testaa enemmän pitemmän tauon jälkeen. Valmennuksiakin olisi mukava alotella, mutta itseltä kun puuttuu vetoauto, koppi ja kaiken lisäksi vielä kuskin taidot, niin ei sillä kovin pitkälle päästä. Taru tarvitsisi enemmän kenttätyöskentelyä ja on tässä ajassa mitä omistuksessani ollut päässyt hieman repsahtamaan kenttätaidoissa. Ja välillä kun iskee armoton halu vääntää ympyröitä, siirtymisiä sun muita ei tamma halua liikkua lainkaan. Maastossa se kulkee ihan nätisti ja siellä olenkin välillä pistänyt sen väistöön tai taivutellu muuten vain...

Mutta kun halu on kova tiiviimpään työskentelyyn kotona sekä valmennuksiin, jokin muutos on löydettävä. Myös ajohommat kiinnostaisi alottaa tammalla. Se kun on kuitenkin nuoruusvuotensa alottanut ravitouhuilla pitäisi ajohommienkin sujua pienen harjoittelun jälkeen. Saisi enemmän kohotettua kuntoa ja käytettyä niitäkin lihaksia joita ei ratsastuksessa harjoiteta...

Eli siis, jos tätä blogia lukevat tietävät vapaista tallipaikoista tässä lähempänä keskustaa saapi ilmoitella minulle :)

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti löytyy kylältä joku paikka. Helpompaahan se on, ku matka ei olis kovin pitkä. Ahomäellekään ei varmaan mahdu, kun siellä se varsa on kohta vieroitusiässä, niin sit on kolme karsinaa täynnä. Ootko aatellu kysyä Miialle ja Erkille? No toivotaan et johonkin onnistuu =)

    VastaaPoista
  2. Juu, mietinki just Erkin ja Miian tallia..joko se tai sitte Ahokkaalle...saa nähä miten käy.. Miialle laitoin viestiä blogin kautta, ku niitä näkee niin harvoin :)

    VastaaPoista