tiistai 20. lokakuuta 2009

maanantaina maasto, tiistaina kävelylenkki taluttaen

Nyt oli vähän parempi keli mennä, vaikka vieläkin liukasteltiin mäet ja metsät :/ Oottaa jo kärsimättömänä talvipopoja pollelleen!!! :)

Taru meni ihan hyvin, huonommin kylläki ku eilen, johtu varmaanki siitä, että tupot jäi korvista pois. Tämä kyllä vaatii periaatteessa ne, jos haluaa tehä rennomman lenkin ja saada tamman kuuntelemaan kaikkien äänien ja pelottavien juttujen keskellä 8)

Nyt otin kaviokoukun mukaan, jos oikein pahat tierat keksii ja kyllähän sitä kotimatkalla sai etusia putsailla ku auto tuli vastaan ja jouduttiin tienlaitoja kulkemaan :/ ärsyttävää keliä tämä vähän plussalla, eihän tällä kelillä pidä kunnolla hokkikengätkään ku tierat kasvattaa hevostaki sen 5 senttiä heti :/

Käytiin Sarin kans tänään Saarisella kenkäostoksillä..no kyllähän sieltä jotain muutaki tarttu mukaan, kuten magnesiumjauhetta ja rintaremmi pitkillä hihnoilla...Joo-o valjaat on tulossa postissa, vain rintaremmi puuttui :DD Kohta päästään ajelemaan, tai ehkä ensin ajetaan pari kertaa takaa ja sitte taluttajan kans pellolla ja ehkä sitte tohitaan lähtä apukuskin kans tiellekki ja ehkä sitte joskus yksinki ku näkee miten tämä tapaus reagoi kärryhin ja autojen ohituksiin..

Tänään käytiin sitte kävelemässä vanhallatiellä. Pistin naruriimun pitkästä aikaa päähän ja tamma remmiin. Kokeilin vähän miten matami siihen reagoi ja ihan hyvin muisti pienen muistutuksen jälkeen miten sen kans toimitaan. Kotia päin oli sitte välillä vähän liian kiire ja tehtiin siirtymisiä ja pysähyksiä.

Huomena käyn ehkä tammalla pikkulenkillä, jos kerkiän ennen pimiää, oon puoli viiteen töisä, joten tiukkaa tekee.. Torstaina tulee sitte Antsu taas pistään vähän pitävämpää monoa alle, jotta tohtii mennä vähän paremmin liukkaillakin...Tulis vaan sitte heti se kunnon talvi, ilman niitä kauheita pakkasia, KIITOS!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti