tiistai 18. lokakuuta 2011

vuolu

Maanantaina tuli Suvi (Toivolan Korpi-Ratsut) vuolemaan kaikkien kopottien kaviot. Tarun kavioissa ei ollu mitään sanomista, pari lohkeamaa, johon oli pesiytyny vähän kökköä. Perskeleen kurakelit, tulis jo pakkanen!! Velmun toisessa takasessa oli ihmeellisesti sarveisainetta säteen reunassa, missä sitä ei normaalisti oo eikä Velmulla aikasemmin oo ollu?!? Epäiltiin ensin vierasta esinettä kaviossa tai naulaan astumista. Mutta sekään ei pitäis olla mahollista. Vanha kuoriutunu säde oli jääny uuden säteen päälle ja aiheuttanut lievän sieni-infektion. Nyt pestään sitte kavioita mäntysuovalla kuten Tarun popoja sillon aluksi. Sitä mie kyllä vähän ihmettelen, etten oo tuota huomannu, vaikka päivittäin kavioita puhistelen...

Senttu sai hyvät arvostelut kavioistaan, vähän nuo etusten kärjet lähtee aina nousemaan taivasta kohti, mut se on yleistä kaviokuumeen sairastaneilla.

Hokit saan postitse lähipäivinä sekä Vainikan aitasta tilatut säärystimet ja pohjalliset bootsehin pitäis kans tulla tällä viikolla. Kumman nopsasti nuo käytetyt säärystimet on meidän käytösä kulunu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti