keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Juttuja meistä: Jos mun pitäis vaihtaa hevosta jonkun kanssa valitsisin..

Jämsän Miian Salaisuus Rok ehdottomasti! Siinä on just sellanen suomenhevonen millaista minä arvostan. Rauhallinen, mutta tarvittaessa löytyy sähäkkyyttäkin, viisas, kiltti, nöyrä, kaunis, hyväsukuinen, monipuolinen ja hyvä myös ratsuna :)

Minä vaan vähän luulen, ettei Miia mistään rahasummasta vaihda kultakimpalettaan ;)

2 kommenttia:

  1. Oijoi, me ollaan Salaman kanssa ihan otettuja näistä kehuista. :D Tokihan Salama on itellekin melkoinen unelmahevonen. Kaikki hommat käy, eikä tamma laita ikinä mihinkään vastaan. Mitä mainioin harrastehevonen, joka on kyllä tullut meidän talliin jäädäkseen.

    Teillä vaikuttaa Tarun kanssa menevän oikein mukavasti, mitä olen käynyt täältä vakoilemassa. Täytyy melkein joskus koittaa tulla näitä teidän länkkärivalmennuksia katsomaankin, koska minulle kyseinen laji on melkosen vieras.

    Leppoisaa kesän jatkoa paarmoista huolimatta... Kesällä tahtoo noiden pörriäisten kanssa mennä totaalisesti välillä hermot ja toivoo jo, että tulis talvi... Onneksi on vuodenajat! :)

    VastaaPoista
  2. Teidän tarinaa on tullu seurattua näin blogin kautta ja välillä minä kyllä kadehdin hyvin kaikissa tilanteissa toimivaa tammaasi! Meillä välillä puskee se "vanha" Taru pintaan ja sillon pistetään joka asiaan vastaan tai ainaki kyseenalastetaan kaikki jo tähän asti opitut uudet tavat...huoh...mutta on tuo tamma kyllä rauhottunu, tasaantunu ja ehkä myös vähän järkiintyny näiden parin vuoden aikana...mut on sen kans kyllä saanu tehä töitäki ja työsarkaa riittää vielä pitkään...Koskaan ei saa "unohtaa" hevosta sitä käsitellessä tai se varmasti saa päähänsä testata. Pitkä matka on vielä edessä, mutta pitkä matka on jo tultu alkuasetelmista :)

    Tulehan toki kattomaan ja aina saa tulla kuvaamaan :) nyt sain sellasta "myrkkyä", että paarmat on ainaki pysyny pois. Tilasin briteistä Tri-Tecciä ja ostin Merjalta itikkaloimen ja päähupun, jos ei joku aamu kerkiä ruiskutella.

    On se kesäkin ihana, mutta kaikkea aikansa :) ei sitä tällasia kelejä jaksais ihan hirveen pitkään ja kun ei voi pitää yötä ulkona nii joutuu kuumimman ajan pitään siilossa ja aamut ja illat pihalla..

    VastaaPoista