tiistai 1. syyskuuta 2009

Maastoilua kaatosateessa

Lauantaina kävin yksin Tarun kans maastoilemasa uhkaavasta säästä huolimatta. Alkukäynti meni kierrellen ja kaarrellen sekä joka risteyksessä venkoillen....huoh.... mut ravaten meni paljon rennommin ja helpommin eteenpäin :) Parin kilsan jälkeen tuli melkonen kaatosade...kastuttiin heti alkumatkasta, mut eihän meitä oo sokerista tehty :)

Taru meni rennommin ja mielekkäämmin eteenpäin kuin koskaan aikaisemmin :) Tammasta täytyy olla nyt erikoisen ylpee ;) Vanhalla tiellä, Välikankaan suoralla harjoittelin rauhallista laukkaa ja laukannostoja ravista ja käynnistä..Aluksi meinas vähän rynniä ku on tottunu Arskan perässä laukkaamaan rennomin ja nopeampaa. Eli oli ihan hyvä mennäkki välillä yksin!

Käännyin Välikankaan kohalla ja käveltiin puoliska kilsaa ja nostin ravin, heti tamma meinas vähän intoilla, että nyt pääsee kotiaki päin laukkaamaan..Rauhoittelin tammaa ja hidastin kevennystä..välillä pystyi jopa menemään harjoitusravia..Hyvin tamma taipui hitaaseen raviin ja malttoi kuunnella apuja :) Nyt olis varmaanki ollu hyvä mennä tunnillaki, oli sen verran tamma kuusalla emännän käskyistä ja ohjeista :D

Tämän viikon Mirva ratsastelee omaan tahtiinsa Tarua, ku ite lomailen Levin maisemissa. Ensi viikko vielä itellä kesälomaa jäljellä ja se viikko taitaa mennä hevostellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti