maanantai 20. huhtikuuta 2009

vapaata oleskelua...

Taru on nyt saanut olla levossa torstain rokotuksen jälkeen. Kovin meinaa tamma jo ottaa kierroksia tarhassa. Kiima on nyt vinkumisvaiheessa :) Ei onneks oo tapana kuitenkaan potkia seiniä :)

Kävin tänään laittamassa Tarun jo aikasemmin ulos. Pojat jäi vielä sisälle aamuheiniä syömään..Vähän Taru siinä ihmetteli, että pitääkös tänne jäädä yksin, mut rauhottu kuitenki melko nopeaa heiniä syömään..Onhan suokit jonkin verran ahmatteja ;)

Huomenna ajattelin käydä levon jälkeen käyntilenkillä ja kattoa miten Taru siihen reagoi. Alkuviikko mennään vielä ihan rauhallisesti ja sitten kovennetaan tahtia normaaliin lenkkivauhtiin. Tämän illan oonkin iltavuorossa, joten lenkit tehään sitten aamutuimaan :) Toivottavasti vain tämä tuuli tyyntyy, ettei tarvi pööpillä joka asiaa...Taidan miettiä pumpuleitten kokeilua korviin :) Kohta saakin vaihtaa taas kesäpopot hevosille alle, luulen että niilläkin pysyis jo pystysä ku tiet ja tarhat on sulia....

2 kommenttia:

  1. Kai te nyt jo ootte jotain touhunnu;O))

    VastaaPoista
  2. no siis ei oikeestaan :( Töisä sellanen tilanne et joka päivä pitää mennä aikasemmin töihin ja iltavuoroa pukkaa jo 4 viikkoa peräkkäin... Ens viikolla on välivuoroa, että sitte taian illat asustaa tallilla..Tommin ja Sarin hyväsä hoidosa tamma on ollut :) Saanu pitää nyt kunnon kesäloman :) Taitaa tehdä vain hyvää tamman hermoille :)

    VastaaPoista