tiistai 14. huhtikuuta 2009

tallipäivä

Menin tallille siinä kolmen jälkeen ja siivosin ensin karsinan. Hain sitten Tarun sisälle ja harjasin oikein antaumuksella.....ku sais vain tän talvikarvanpölinän loppumaan :) Kävin kääntymässä Välikankaalla, matkaa tulee oin 9-10 kilsaa..Kotua pois päin kiemurreltiin ja säpsyiltiin isoja putteja ojissa sekä tulvan alkuja :) Höpsö tamma! Taas sama paikka Oikemuksen jlkeen oli tosi pelottava, ku toisella pihalla oli moottorisaha käynnissä ja toisella kasattiin kärryyn jotain telinettä, josta kuulu tosi jännä ääni...Ainaki Tarun mielestä :) Pari kertaa pysähty ja peruutti mut sitte seistiin ja kateltiin ja lopulta mentiin vähän poikittaen ohi :) Sen jälkeen heti kehuin ja rapsuttelin kaulasta ja Taru rentoutu heti ja venytti kaulaansa :) Otin taas laukannostoja ja siirtymisiä niin kotua pois päin kuin kotiakki päin...Hyvin toimi myös kotia kohti mentäessä, kunhan ei päästäny nopeuttamaan itsestään vauhtia..kovaa olis kyllä tultu jos olisin herpaantunu :)

Tyytyväinen täytyy tammaan olla, vaikka vielä säpsyilläänkin ja hypähdellään tiellä poikittain sun mutta :) Huomena käyään taas jonkinlaisella lenkillä ja ajattelin kokeilla naruriimu juttuja...Loppuviikolla häämöttää rokotus...

2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla teidänkin elämää seuraan, kun aikoinaan Tarullakin joitakin kertoja ratsastin ja kerran maastossakin sillä kävin. Hyvin samalta kuulostaa, säpsyilijä se oli silloinkin.:)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! Taru taitaa olla melko monelle tämän alueen ratsastajalle ennestään tuttu :) Onneks tamma säpsyilee enää vain paikallaan, välillä meinaa ottaa pari juoksuaskelta, mut toppaa kyllä :)

    VastaaPoista