maanantai 30. maaliskuuta 2009

Tarun eka päivä Laitalassa :)


Tommi oli käyny vielä kattomasa iltatarkastuksen tallisa ja kaikki oli ollu ihan rauhallisia :) Aamulla Tommi oli ruokkinu hevoset ja kattonu et Taru on juonu ees jonkin verran juoma-automaatisa. Edellisessä paikassa oli ämpärisysteemi, joten nyt saakin sitten tarkkailla Tarun juomista.

Mentiin Sarin kans sitte vähän myöhemmin laittaan hevoset ulos. Vein ensin ite Tarun ja sit Eemeli tuli toiseen laitaan (3 tarhaa) perässä. Aluks Taru hieman katteli paikkoja ja ihmetteli tätä outoa aavaa paikkaa. Torpalla ku on metsää ympärillä ja meillä näkyy useita kilometrejä joenrantaa :)

Taru on kova tyttö höristeleen niin ihmisille ku hevosillekki. Vähän ajan päästä Sari haki sitte Arskan hevosten väliin :) Ajattelin aluks että ees jonkin verran huudetaan ja nakellaan etusta, mutta fiksut hevoset kävi haistelemassa toisiaan ja käänty sitte omille heinätukoilleen :)

Kyl meillä onki niin fiksut hevoset :) Kävin siivoamassa Tarun ketan ja otin myös Eemeliltä kottereiden täytteeks. Sari lupas ottaa Tarun sitte sisälle ku tulee myöhemmin tallille, käskin vielä soittaa jokatapauksessa, koska ite olin iltavuorosa ysiin asti.

Sari soitti viiden maissa ja oli saaanu kaikki pollet hyvin sisälle :) Kehui Tarua fiksuksi ja rauhalliseks polleks..Taitaa hieman tykätä :)

Tamma saa nyt pari päivää olla möllötellä ku ei oo takana kenkiä ollenkaan. Sit loppuviikosta lähdetään ekan kerran maastoon :)

Kyl tää tuntuu ny hyvältä tää hevosenomistajana oleminen :) Suosittelen!


Tässä kuva, jossa Taru ottaa rennosti aamutarhailun uudessa paikassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti