maanantai 25. toukokuuta 2009

Pitkä maasto

Käytiin Sarin ja Eemelin seurassa pitkä, 15kilsan maastolenkin metsäautoteillä. Käveltiin puoleen väliin asti ja sielä otettiin pätkä ravia. Taru kylläkin tarjosi koko ajan laukkaa ku Eemeli meni eellä vähän reippaammin :) Sari anto Eemelin mennä pikkupätkän vähän rennommin ja Tarukin innostu..Joutu nousta kevyeen istuntaan ku tuli pari ilopukkiakin väliin :) On tuo kyllä hauska tamma!! Rupes hevosetkin hikoamaan ku oli niin lämmin :) Loppu käveltiin sitte rauhasa. Viimeset pari kilsaa oliki jännää, pellolta lähti pari metsäpeuraa karkuun. Eemeli huomas ne, mutta Tarulla ei ollu mitään käsitystä asiasta :)

Vastaan tuli myös pari autoa ja traktori kärry kans...Vajaa parituntia meni reissussa.

2 kommenttia:

  1. Olispa täälläkin sellaisia maastoja, että vois mennä! Mutta nyt on huono hetki sellaiselle, tiet on kivikovat, salaojitusvehkeet pyörii vähän joka suunnalla, traktoreista puhumattakaan =/

    VastaaPoista
  2. Eipä tääläkään ole kun vanhatie ja tuo metsäautotielenkki oikemukselta tiilikkalaan. Sielläkin vain yksi pätkä missä voi mennä kovempaa, muuten kävelyvauhtia.. Onneks nuo hepsukat ei ole herkkäkavioisimmasta päästä :)

    VastaaPoista