torstai 29. heinäkuuta 2010

Lomailua ja pieniä ajolenkkejä

Tamma on saanu pitää taukoa nää helteet. Ei raaski pistää aisohin ja oikeestaan ite ei jaksa valjastaa..se on vielä melko mahoton valjastettava..valjastuspaikka on jotenkin pelottava, toisin päin seisoo kyllä vaikka kuinka kauan, mut ku kääntää pepun toiseen suuntaan nii alkaa salsaus, etusten nakkelu ja muu mesoaminen. Tamma ei kohdista sitä kylläkään minuun, että itse paikassa täytyy olla joku tosi pelottava juttu..

Merja lähti avuks viime keskiviikkona ja katteli samalla tammuskan kujeita. Ei tamma enää ehkä ihan niin paha ole, mut ei sen kans vielä yksin siitä tohi yrittää liikkeelle..No päästiin matkaan ja ajettiin ehkä vajaa kilsa ku Merja huomas, että toinen rengas on vähän lussu..Ilmaa oli, mutta paljon lussumpi kuin toinen. Käytiin kääntymässä ja käyntiä koko matka...pitää tehdä antille reklamaatio, eihän tää voi enää olla totta..Uusittiin sisäkumi ja rengas kokonaan ja nyt jo 2 ajolenkin jälkeen rengas tyhjä.

Ajettiin takas tallille. Ajoin tamman nyt toisin päin valjastuspaikalle, eikä tamma välitä mitään..on se outo juttu!!!... Pesin tammaa vähän haalealla vedellä ja suihkutin ötökkämönjää. Näkkäri olikin Kaustisella kengitettävänä, joten tamma pääsi ulos ihan yksin :) Vedin varuilta aitaan sähkön, mutta ei tamma mitään hötkyilly vaikka yksin jäikin. Alkoi mutustamaan ruohoa ja välillä nosti päätä ja katteli tielle. Höristeli välillä, mut siinä kaikki..Kyllähän sen tohtii ulos yksinki jättää :)

Otettiin Merjan kans rengas irti (taas kerran) ja vien sen antille..Saapi kattoo mistä rengas vuotaa, oma veikkaus on venttiili...Eli ajohommatkin nyt kivasti tauolla, ku kesäloma alko...:/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti