maanantai 15. helmikuuta 2010

aurinkoiset talvipäivät

Janna on käyny Tarua liikuttelemasa parin viikon ajan. Taru on tarponut umpihangessa, käyny maastossa ja harjoitellu temponmuutoksia.

Kävin ite tänään vanhallatiellä maastoilemassa ihanassa auringonpaisteessa. Tarkenin jopa jättää toppahousut :) Ehkä se kevät on tulossa sittenkin :) vähän tammuskalla oli kevättä rinnassa, mutta hyvällä tavalla..käveli reippaasti kotua poispäinkin ja vauhtia riitti kotiin asti :) Käytiin hakemassa siskoni mukaan juoksulenkille. Tamma säikkyili autoja ja oli jotenki muutenki hermostunut. Ei olla kyllä käyty vähään aikaan maastossa, Janna on menny viimeaikoina pellolla.

Pesin tamman pikasesti ryntäiltä, mahan alta ja jalat. Vähän tamma nautti! :D Huomasin tänään, että tamman iho ja harjamarto on ruennu hilseileen. Johtuu tieten loimittamisesta, koska Tarua ei ole aikasemmin talvisin paljoakaan loimitettu. Nyt annoin ohjeet, että loimitetaan vain jos sataa jotain enemmän tai on yli -15 pakkasta. Ja vaihetaan ohuempaan loimeen..nyt täytyy sitten miettiä klippaako tamman ku ilmat vähän lämpenee enemmän ja loimittaa loppu kevään kevyemmällä loimella...sais iho vähän ilmaa ja karva uusiutuis kesäks..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti