torstai 12. marraskuuta 2009

käyntimaasto auringonpaisteessa

Menin aamusta tallille siivoamaan kettaa ja laittamaan iltahommat valmiiks. Päätin sitte kuitenkin käydä ratsimasa ku ilmaki oli tosi ihana. Pikkupakkanen, tiet lumesa ja aurinko paistoi <3 Menin Viitojan koulun kohdalta pikitien yli ja kävin tekemäsä "Ahosen lenkin", käyntiä mentiin ja reippaasti :) Taru pääsi vielä päiväksi tarhailemaan ja Sari hoitaa sen sitte illalla sisälle..

4 kommenttia:

  1. Voih, nuo iltavuorot on ihania kun saa valoisalla lenkittää hevosen =)
    Päivän ku on töissä, niin ei riitä enää valoa, kun kotia ja tallille asti pääsee =(

    VastaaPoista
  2. joo onhan niissä hyvät puolensakin. Joutuu vaan menehen melko aikasin tallille ja useimmiten hevoset on vielä ysin maisa sisällä (:/) sillon joutuu lähtä suoraan karsinasta, mikä ei oo tämän tamman kans kovin rakentavaa touhua :)

    kaikista pahin vuoro on tuo välivuoro 9-16.30, jollon ei kerkiä aamulla eikä illallakaan, jos ei sitte tohi lähtä pimeällä..voi olla että meilläki kokeillaan sellasta vuoroa, joka alkais klo 5.00 ja loppuis jo 12.30. mulla vaan on perskeleen vaikeita nuo aamuvuorot ku oon tottunu tekeen iltaa eikä sillon tarvi tuon heräämisen takia nukkua huonosti..

    tiiätkö muuten olisko täälä lähettyvillä satula-autoa tai voisko sitä järkätä? oon vähän sillä kannalla, että Tarulle pitäs löytää uusi satula. Tuo wintecci ei jotenkin sovi sen selkään, vaikka ihan huippu onkin ainakin mun ahterille istua :) ihan sama mitä kaarta kokeilee se liukuu liiaksi eteen, tai sitte painuu edestä liian alas ja siivet on liian takana enkä istu sielä. Pitäs keikahuttaa satulaa edestä ylöspäin, ja takaakohottavaa romaania oon kokeillu..Fiiluksen selkään se sopi hyvin takaakohottavan romaanin ja pelkän huovan kans. Taru taitaa ollakki ongelma tämän suhteen :) onhan sillä vähän sitä mahaakin vielä, minkä takia satulavyö ei pysy oikealla paikalla. Sais hommattua vielä ajo-ohjat niin pääsis kokeileen tammaa...apumiehiä ainaki löytyy tarpeeks :)

    VastaaPoista
  3. Kyllähän nuo joskus tännepäin soittelee satula-autoja, kannattaa kysellä ja seurata netistä.
    Minkähintaluokan satulaa etsit? Kerstinillä oli pari satulaa, sais varmasti sovitusapua samalla!

    VastaaPoista
  4. satulan hinta riippuu siitä laitanko tuon wintecin vaihtona vai myynkö sen suoraan jollekkin. Mutta ehkä voisin kyetä n 400€ välirahaan, muttei ehkä nyt just ku tuli tuo töllö hankittua :)ite oon aina haaveillu sellasesta joustorunkosesta, mutta nehän sitte kyllä maksaaki vähä eri summia :(

    VastaaPoista