perjantai 17. heinäkuuta 2009

taukoilua ja maastoilua

Sarin kans ollaan tehty maastolenkkejä ja pari kertaa käyty yksin kokeilemassa miten uskalletaan mennä ilman tukea ja turvaa (eli Saria ja Eemeliä) :) kengittäjäkin kävi jossain välissä..tää viikko mennny taas tarun puolesta lomaillen, mun iltavuorot haittaa harrastusta :/ ens viikolla taas sitte enemmän toimintaa :)

2 kommenttia:

  1. Mitäs sinne kuuluu?
    Olikos teillä peltoa missä kenttäillä?
    Josko sitä joskus eksyis Taruakin moikkaamaan :)

    VastaaPoista
  2. Hyväähän meille kuuluu, vähän vain nää mun jatkuvat iltavuorot sotkii harrastusta. Tamma on taas ollu lomalla viikon verran. Jenni ratsasti sillä pari kertaa ku oli lomalla. Ei oo peltoa ainakaan vielä, jossei sitte rehunteon jälkeen saa mennä noilla Tommin pelloilla... Olis kyllä kiva välillä puurtaa muutakin kuin vain maastoilla...hyppääminenkin on alkanut vähän kiinnostaa, Tarukin tykkää siitä enemmän kuin koulusta. Kärrytkin olis tallille tulollaan, pitäs vain valjaat hankkia nii pääsis ajeleen Tarulle pohjakuntoa paremmin :)

    Mietin tässä jo hankkisinko Tarulle jonku ratsasteleen sitä kerran pari viikosa ku mulla on viikko putkeen iltavuoroa melko usein..Omalla liikutuksella tamma pääsisi lenkille vain kerran pari viikosa...ootellen syksyä ja aamuvuoroja :(

    mut ei tuo lomailu oo onneks vielä Taruun vaikuttanut mitenkään, on ehkä vähän tahmeampi lenkillä muttei pööpöile mitenkään tavallista enempää :)


    Tottakai tallilla saapi tulla pyörähtään, yleisillä paikoilla meitä ei vielä tulla näkemään...ehkä ens kesänä :)

    VastaaPoista